17.05: Δια Ζώσης Επανεκκίνηση Μαθημάτων Δημοτικού Ωδείου

Με σταθερά βήματα και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, από τη Δευτέρα 17 Μαϊου, οι δομές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, επιστρέφουν σταδιακά στην κανονικότητα, δίνοντας μία ανάσα στους πολίτες οι οποίοι τηρούν τα μέτρα και ακολουθούν τους κανονισμούς.

Μετά από την πολύμηνη απουσία, εξαιτίας των μέτρων για την καταπολέμηση της COVID-19,  το ΠΕ.Α.Π., Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανακοινώνει την δια ζώσης επανέναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Δημοτικού Ωδείου 1:1. Η απόφαση αυτή, έρχεται ως αποτέλεσμα απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού, (ΦΕΚ.: 22493) ορίζοντας παράλληλα τα μέτρα προφύλαξης που θα ισχύουν κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου, είχαν ήδη επανεκκινήσει μέσω τηλεκπαίδευσης, και η παρούσα εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην προσεκτική πορεία προς την κανονικότητα.

Μέσα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, το ΠΕ.Α.Π., Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα ήθελε να σημειώσει την υψηλή σημασία τήρησης των μέτρων όπως αυτά ανακοινώνονται από τους αρμόδιους φορείς.