Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου το Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping-pong) στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης σε συνδιοργάνωση του ΠΕΑΠ με την Αθλητική Ένωση «ΑΘΗΝΑ» Μαγκουφάνας 2004.

Τα αποτελέσματα του δημοτικού σχολικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης «ΑΘΗΝΑ» Μαγκουφάνας 2004 είναι:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Γ’ Δημοτικού
1. Μαρούλη Αφροδίτη 2ο Δημοτικό Πεύκης
2. Αθανασιάδου Αναστασία 4ο Δημοτικό Πεύκης
3. Πετμεζά Ελένη 2ο Δημοτικό Πεύκης

ΑΓΟΡΙΑ Γ’ & Δ’ Δημοτικού

1. Λαγός Γιώργος 2ο Δημοτικό Πεύκης
2. Μαστρογιαννόπουλος Νικηφόρος 2ο Δημοτικό Πεύκης
3. Ζαραγκίδης Φαίδων 2ο Δημοτικό Πεύκης
4. Κρεντήρης Αντώνης 3ο Δημοτικό Πεύκης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού
1. Κυριακοπούλου Άρτεμις 4ο Δημοτικό Πεύκης
2. Τζιγκουνάκη Ευγενία 2ο Δημοτικό Πεύκης
3. Σκότη Μαρία 2ο Δημοτικό Πεύκης
Πατηνιώτη Ευαγγελία 2ο Δημοτικό Πεύκης

ΑΓΟΡΙΑ Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού
1. Βατσακλής Σάββας 2ο Δημοτικό Πεύκης
2. Πασκαλής Παναγιώτης 2ο Δημοτικό Πεύκης
3. Πασκαλής Παναγιώτης 2ο Δημοτικό Πεύκης
4. Καραμαντζιάνης Λουκιανός 4ο Δημοτικό Πεύκης

Ευχαριστούμε πολύ τον Ιατρό – Παιδίατρο κ. Ντούβλη Στυλιανό για την εθελοντική του παρουσία (πρώτες βοήθειες) σε όλο το τριήμερο των πρωταθλημάτων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Τέλος να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς ΒΙΚΟΣ ΑΕ και Κ22 για την προσφορά τους στο δημοτικό σχολικό πρωτάθλημα.

 

Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης μας το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνδιοργάνωση του ΠΕΑΠ με το σύλλογο Α.Ε. «ΑΘΗΝΑ» ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004.
Τα Παιδιά έδειξαν μεγάλη επιδεξιότητα και απέδειξαν οτι πολλά απ αυτά μπορούν να συνεχίσουν στο Άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Το ΠΕΑΠ στηρίζει Σταθερά παρόμοιες Δράσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους Συμμετέχοντες!
Θερμά Συγχαρητήρια σε Προπονητές και Αθλητές όλων των κατηγοριών.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Πεύκης

 

Μάγεψαν οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο!

Με Χριστουγεννιάτικους ήχους μέσα από τις μελωδικές παιδικές φωνές του μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης γέμισε το Δημοτικό Θέατρο την περασμένη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. Έτσι, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης παρουσία των οικογενειών και φίλων των μαθητών ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης ενόψει της μεγάλης γιορτής γέννησης του Θεανθρώπου. Τα παιδιά ταξίδεψαν τους παριστάμενους στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου και καταχειροκροτήθηκαν για τις επιδόσεις τους.

Χριστουγεννιάτικο bazaar για καλό σκοπό!
Ταυτόχρονα, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (κάτωθι του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης) πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον πατήρ Συμεών και τις εθελόντριες της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποπεράτωση σχολείου στην Ουγκάντα.
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης δίνοντας τα θερμότερες ευχές τους στους διοργανωτές για τον θεάρεστο σκοπό της εκδήλωσης.

Το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, τους καθηγητές, τους παρευρισκομένους, αλλά και εν γένει όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας, αλλά και τους δημότες και πολίτες για τη συμμετοχή τους στο Χριστουγεννιάτικο bazaar.

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού στις 6/12 και ώρα 19:00 στην Πλατεία της Λυκόβρυσης

Ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης προσκαλούν όλη την πόλη της Λυκόβρυσης Πεύκης να γιορτάσουν μαζί το χριστουγεννιάτικο πνεύμα που έχει απλώσει τις «φτερούγες» του στην πόλη, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία της Λυκόβρυσης.
Σας περιμένουμε όλους με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και πολλές άλλες εκπλήξεις…

Νέα σύγχρονα όργανα γυμναστικής στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης

Με νέα σύγχρονα όργανα γυμναστικής εξοπλίζει υπαίθριους χώρους ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης. Ήδη ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, ενώ ο Δήμος συνεχίζει τις σχετικές εργασίες υλοποίησης άλλοτε μεγαλύτερων και άλλοτε μικρότερων έργων στην πόλη της Λυκόβρυσης Πεύκης με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό όφελος και την αναβάθμιση της ζωής στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “ΕΡΓΑζόμαστε με στόχο να την παροχή υπηρεσιών και τη βελτίωση των υποδομών στον Δήμο μας με στόχο να αποτελεί την πόλη της καρδιάς των δημοτών και πολιτών μας. Μία πόλη που θα χαίρεται ο καθένας μας να την περπατά, να αθλείται σε αυτή, να ψυχαγωγείται και να διασκεδάζει με τους φίλους, τους αγαπημένους του και την οικογένειά του. Το Πρόγραμμα του Δήμου μας για τον εξοπλισμό των υπαίθριων χώρων με σύγχρονα όργανα γυμναστικής εντάσσεται στη φιλοσοφία που ακολουθεί η Διοίκησή μας με στόχο τη διατήρηση της καλής υγείας των δημοτών και πολιτών μας, με την πολιτική στρατηγική μας να προάγει σταθερά ως Αξία το φίλαθλο πνεύμα”.

Βραδιά Latin & Αργεντίνικου Tango στις 3/12 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Βραδιά Latin & Αργεντίνικου Tango με την Natalia Petsalis και τον Roman Gomez διοργανώνει το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από το Τμήμα Χορευτών Latin του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Σας περιμένουμε όλους!

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις 2/12 και ώρα 19:00 στον κήπο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης

Χριστούγεννα προ των πυλών και ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης ετοιμάζεται να φορέσει το γιορτινά του για να υποδεχτεί τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον κήπο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και τον Πρόεδρο του ΠΕΑΠ Χρήστο Φωτίδη να προσκαλούν όλη την πόλη της Λυκόβρυσης Πεύκης στο εναρκτήριο λάκτισμα των Χριστουγέννων στις 19:00 το απόγευμα.

Η μεγάλη γιορτή υποδοχής του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος θα συνεχιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τη Brillante Classic Orchestra και τη νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας της Κατερίνας Βαφειάδου.

Τραγούδι και διδασκαλία χορωδιών από τη Ντέπυ Σακκελαρίου με το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Συμμετέχει το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων – guest star ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Για τους μικρούς φίλους του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης και του Νομικού του Προσώπου ΠΕΑΠ μία δεύτερη γιορτή θα πραγματοποιείται στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (κάτωθι του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης) με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών με την ευγενική προσφορά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση Πεύκης”.

Σας περιμένουμε όλους να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στον Δήμο μας, όλοι μαζί, μία οικογένεια στην πόλη μας, τη Λυκόβρυση Πεύκη.

Στον Δήμο Παπάγου Χολαργού ο “Βυσσινόκηπος” από τη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

Τη θεατρική παράσταση “Ο Βυσσινόκηπος” του Αντόν Τσέχωφ παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο “Μ. Θεοδωράκης” (Λεωφόρος Περικλέους 55) στον Δήμο Παπάγου Χολαργού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρουσίαση βιβλίου: “Μία άλλη ευκαιρία” του Κ. Τριανταφυλλάκη στις 29/11 στην αίθ. Μ. Αναγνωστάκης

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης παρουσιάζει το βιβλίο του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη “Μία άλλη ευκαιρία” την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βίκυ Γκόλτση PhD καθηγήτρια ψυχολογίας, Μανίνα Ζουμπουλάκη συγγραφέας – σεναριογράφος, Δήμητρα Πετροπούλου θεατρολόγος.

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα απαγγείλει ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος, ενώ κείμενα θα διαβάσουν ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης και μέλη της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

1 2 3 4