Φωτορεπορτάζ: 7o ΣΚ Καλλιτεχνικού Χειμώνα 2022-3

Με τέσσερις (4) παραστάσεις για όλα τα γούστα έκλεισε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του «καλλιτεχνικού χειμώνα 2022-2023».

Τα παιδιά και το καλλιτεχνικό προσωπικό του Δημοτικού μας Ωδείου, το Σάββατο το απόγευμα μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές με τις εκτελέσεις και τα τραγούδια τους. Είναι βέβαιο ότι στο Ωδείο μας γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και είμαστε όλοι υπερήφανοι γι΄ αυτό.

Τι αν πούμε φυσικά για τον αγαπημένο μας Αντώνη Περπινιά, την Μαρίνα Μπακοδήμου και την έξοχη θεατρική τους ομάδα. Ήταν καταπληκτικοί στην παράσταση που μας παρουσίασαν , τον «κατά φαντασία ασθενή» του Μολιέρου. Έξοχοι για ακόμα μια φορά και δικαίως το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών.

Την Κυριακή το μεσημέρι οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με μια πραγματικά έξοχη παιδική παράσταση των αδελφών Γκρίμ «Ο παπουτσής κι οι καλικάντζαροι».

Και το γεμάτο Σαββατοκύριακο έκλεισε με μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση με παραδοσιακά κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα από τις χορωδίες του ΠΕΑΠ με μαέστρο την Στέλλα Χροναίου και υπέροχους Χριστουγεννιάτικους ύμνους από την Βυζαντινή χορωδία με χοράρχη τον μουσικοδιδάσκαλο Χρήστο Βαττή. Στο ενδιάμεσο ο Πανοσιολογιώτατος πατήρ Ευστράτιος Δελατόλας. Ήταν μια ξεχωριστή παράσταση που ενθουσίασε τους θεατές, πολλοί από τους οποίους ακόμα και σήμερα μας δίνουν συγχαρητήρια…

Σας περιμένουμε με πολύ αγάπη στο μεγάλο μας ΓΚΑΛΑ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό μας Θέατρο και φυσικά την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου για να απολαύσουμε τον Αμερικάνο του Παπαδιαμάντη σε μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη…