Συντήρηση και Καλωπισμός

Ακολουθώντας πίστα το πρόγραμμα συντήρησης, καλλωπισμού και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χρήστες του κολυμβητήριο Πεύκης, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι,

  • Ανασκευάσαμε και μονώσαμε  τα κανάλια υπερχείλισης της πισίνας, έτσι ώστε να μην υπάρχει πλέον διαρροή νερού προς τις υποκείμενες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις με συνέπεια την δημιουργία συχνών  βλαβών και η διάβρωση του εδάφους.
  • Επισκευή και μόνωση της διαβρωμένης  οροφής του διαδρόμου που οδηγεί από τα αποδυτήρια στην πισίνα.
  • Επισκευή της πόρτας που οδηγεί στη σκάλα του κολυμβητηρίου, καθώς και εκείνης του οικίσκου των γυμναστών.
  • Τέλος έγιναν ελαιοχρωματισμοί στον περιβάλλοντα χώρο του καταστρώματος  του κολυμβητηρίου, του  διαδρόμου που οδηγεί στο κολυμβητήριο, στον οικίσκο των γυμναστών   και στον εξωτερικό χώρο αναμονής των γονέων.

Φυσικά, καθημερινά μεριμνούμε για την καθαριότητα, απολύμανση και εξαερισμό των αποδυτηρίων κα των ντους. Η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ΠΕΑΠ αποτελεί για μας τον κυρίαρχο καθημερινό μας στόχο.

Η ενεργός συμμέτοχη,  η υπευθυνότητα για την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η προσήλωση στις οδηγίες των γυμναστών είναι προαπαιτούμενα για την ασφάλεια όλων μας .