Και τον Αύγουστο, ανοιχτό το Κολυμβητήριο Πεύκης

Ένα καλοκαίρι με πολλές ιδιαιτερότητες και σημαντικές διαφοροποιήσεις μας φέρνει μπροστά στην ανάγκη αλλαγών και λήψης σημαντικών αποφάσεων. Από την πρώτη στιγμή στο ΠΕ.Α.Π., βάλαμε ως στόχο την διασφάλιση και προάσπιση της υγείας, και λάβαμε έγκαιρα όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Παράλληλα, με την επανέναρξη θέσαμε σε ισχύ, δικλίδες ασφαλείας και περιορισμού ενώ με την πολύτιμη συνδρομή της τεχνολογίας, καταφέραμε την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων χωρίς κοσμοσυρροή και χαμένο χρόνο.


Σήμερα προχωράμε στην ανακοίνωση συνέχισης της λειτουργίας του κολυμβητηρίου της Πεύκης και όλο το μήνα Αύγουστο, εισακούοντας την απαίτηση του κοινού που αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι θα παραμείνει στην Αθήνα. Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα και συνεχίζοντας τη λειτουργία της πλατφόρμας ηλεκτρονικών ραντεβού, οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου χωρίς την συνηθισμένη καλοκαιρινή διακοπή.
Αντίστοιχα το ίδιο θα συμβεί και στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό και οι πολίτες μπορούν να το επισκέπτονται για την άθλησή τους αφού πρώτα προβούν στην ηλεκτρονική κράτηση θέσης.

Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων:

Κολυμβητήριο Πεύκης «Άνδρες»
Κολυμβητήριο Πεύκης «Γυναίκες»

Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων για Δημοτικό Στάδιο

Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων για Δημοτικό Στάδιο ( Σύλλογοι)