10 χρόνια Μνήμης- Μάριος Τόκας στο Δημοτικό Θέατρο

Στον Μάριο Τόκα ήταν αφιερωμένη η συναυλία του  ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης  που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 3/12 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. H συναυλία με τίτλο “10 Χρόνια Μνήμης – Μάριος Τόκας” πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής και των τμημάτων χορωδίας του ΠΕ.Α.Π., που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές σε ένα κατάμεστο θέατρο.

Για την οργάνωση της συναυλίας και τη διεύθυνση της ορχήστρας είναι υπεύθυνος ο Γιώργος Γκαβογιάννης, για τη διδασκαλία και τη διεύθυνση των χορωδιών του ΠΕΑΠ η Ελευθερία Βούλγαρη, ενώ τη βραδιά προλόγισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Φιλοξενήσαμε σήμερα άλλη μια εξαιρετική συναυλία στο Δημοτικό μας Θέατρο και χαίρομαι που αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας. Και είναι ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν σημαντικό Έλληνα συνθέτη, τον Μάριο Τόκα, δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΠΕΑΠ, τόσο για τη σκέψη, όσο και για την υλοποίηση».