Φωτορεπορτάζ 28 και 29 Ιανουαρίου

Το δεύτερο μέρος του «Καλλιτεχνικού χειμώνα 2022 – 2023» ξεκίνησε ουσιαστικά αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Ιανουαρίου με μια θαυμάσια θεατρική κωμωδία του Μικρασιάτη  θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά «Εταιρία Θαυμάτων».

Μια θεατρική δημιουργία της θεατρικής ομάδας «Θέασις» του Ψυχικού-Φιλοθέης.  Μια πραγματικά απολαυστική παράσταση που μας την παρουσίασαν ερασιτέχνες μεν, αλλά πολύ καλοί ηθοποιοί. Το χειροκρότημα και τα μπράβο των θεατών που την παρακολούθησαν δήλωναν το πόσο καλοί ήταν οι ηθοποιοί και πόσο καλά ανταποκρίθηκαν στους ρόλους τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Όπως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και ο σκηνοθέτης Χρήστος Γαλανός, η Ηρώ  Παπακώστα που έκανε τα σκηνικά και φυσικά η πρόεδρος της ομάδας κα. Αγγελική Ζαννή.

Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Μετά από πολλά χρόνια και μετά τις πρώτες επισκευές της αίθουσας «Γιάννης Διαμαντόπουλος» ανέβηκε παράσταση στο Πνευματικό κέντρο Λυκόβρυσης.

Σε μια κατάμεστη από μικρούς φίλους  αίθουσα, η παιδική παράσταση  «Θρασύβουλος, ένας ποντικός με καρδιά από παρμεζάνα» ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους! Πολύ καλή σκηνοθεσία του σκηνοθέτη μας Μιχάλη μαραγκού και θαυμάσια απόδοση από τους, Στέλιο Ευαγγελόπουλο και Αγγελική Φωστίνη

Ήταν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο που υπόσχετε ακόμα καλύτερη συνέχεια!