Το ΠΕ.Α.Π παίρνει πρωτοβουλίες έναντι των βανδαλισμών

Τα γεγονότα βανδαλισμού της δημοτικής περιουσίας τα οποία παρατηρήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, στο ΟΤ9, Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης, ακολούθησε μία χιονοστιβάδα αντιδράσεων και έντονου προβληματισμού η οποία εκφράστηκε με ποικίλους τρόπους. Αρκετοί συμπολίτες μας, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους τόσο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όσο και μέσω τηλεφωνημάτων. 

Η διοίκηση του ΠΕ.Α.Π., με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, σημειώνει ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την ευθύνη της αλλά και το καθήκον προστασίας της περιουσίας αυτής, με την πρόεδρο κυρία Νικολαροπούλου, να σημειώνει: “Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του ΠΕ.Α.Π., σημειώσαμε την ανάγκη εκσυγχρονισμού και βελτιστοποίησης των χώρων ώστε οι δημότες να μπορούν να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες, χωρίς προσκόμματα και αγκυλώσεις. Οι αντιδράσεις ορισμένων απέναντι στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, δεν μπορούν να συνεχίσουν να αποτελούν τροχοπέδη στην προσφορά υπηρεσιών αντάξιων των αναμενόμενων από τους πολίτες.” 

Σε αυτο το πλαίσιο, η διοίκηση του ΠΕ.Α.Π. και ο δήμος πρόκειται άμεσα να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις τοποθέτησης μέσων καταγραφής, σύμφωνα με όσα ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς και των Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

“Η περιουσία του Δήμου, είναι ταυτόχρονα περιουσία των πολιτών και το ΠΕΑΠ δεν πρόκειται να την αφήσει βορά στα χέρια μπαχαλάκιδων.Τους καλούμαι όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων”