Στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ

Η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, υπό τη διεύθυνση της καταξιωμένης μαέστρου Ελευθερίας Βούλγαρη, την Κυριακή 6 Μαΐου, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ, ΧΟΡΩΔΙΩΝ & ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Τριάντη).

Είναι ένα Φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο με τα έσοδά του στήριξε τα σωματεία: «Κιβωτός του Κόσμου», “Let’s Pap”, «Άγγελοι Γης» & «Δώσε Ζωή». Η χορωδία, εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο μας σε μία σπουδαία διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας, με υψηλό επίπεδο στις χορωδίες που συμμετείχαν και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Το πρόγραμμα της χορωδίας περιέλαβε κομμάτια κλασικού, αλλά και σύγχρονου ρεπερτορίου, με αναφορές στην ελληνική παράδοση. Στο πιάνο συνόδεψε την χορωδία η κα Δήμητρα Μπράτση.

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Χρήστος Φωτίδης συγχαίρουν τη μαέστρο Ελευθερία Βούλγαρη και όλους τους χορωδούς ξεχωριστά, ενώ ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Είμαι υπερήφανος για τη μικτή χορωδία του ΠΕ.Α.Π. που συμμετείχε σε ένα διεθνές φεστιβάλ, το οποίο μάλιστα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Δήμος μας πρωταγωνιστεί με τη συμμετοχή των δημοτών τόσο στον πολιτισμό, όσο και στην κοινωνική αλληλεγγύη, στοιχεία που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συναντιούνται. Εύχομαι στην κυρία Βούλγαρη και στους χορωδούς του ΠΕ.Α.Π. πάντα επιτυχίες και διακρίσεις για τον Δήμο μας!».