Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΠΕ.Α.Π.

Πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕ.Α.Π. (Πολιτισμός – Αθλητισμός – Περιβάλλον) του Δήμου μας με δρώμενα όπου συμμετείχαν το Δημοτικό μας Ωδείο υπό την μπαγκέτα της μαέστρου κας Βαφειάδου Κατερίνας και τη νεανική χορωδία με τη δασκάλα τους, καθηγήτρια του Ωδείου μας κα Ντέπυ Σακελλαρίου. Ακολούθησε η μικτή και η νεανική χορωδία του ΠΕ.Α.Π. υπό της μαέστρου κας Ελευθερίας Βούλγαρη. Συνοδεία πιάνου στη χορωδία του ΠΕ.Α.Π. ήταν κ κα. Δήμητρα Μπράτση. Δείγματα ακόμη της δουλειάς τους παρουσίασαν το Παραδοσιακό Χορευτικό του ΠΕ.Α.Π. με την δασκάλα τους κα. Μαρία Μπαφαλούκου όπως και το τμήμα του Latin με τον δάσκαλο κ. Λάσκαρη και τη συντονίστρια – χορεύτρια Ελευθερία Κατσούρα.
Κομμάτια της πίτας κόπηκαν για όλα τα τμήματα των Δομών που παρέλαβαν οι αντίστοιχοι Καθηγητές Αθλητικών και Πολιτιστικών όπως η κα. Σουρίδη Γέτα (κολύμβηση). Κα. Βιδάλη Ειρήνη και η κα. Πυρινή Κατερίνα (μπαλέτο, σύγχρονο), από την Θεατρική Ομάδα ο Σκηνοθέτης κ. Νικόλας Μίχας, από το Θεατρικό Παιχνίδι η κα. Τζέφη Ζαχαροπούλου, από το τμήμα Ζωγραφικής η κα. Αργυρώ Παφίλη, για τη Γραμματεία του ΠΕ.Α.Π. η Γρ. του Συμβουλίου ΠΕ.Α.Π. κα. Ντίνα Χατζή.
Το ΠΕ.Α.Π. με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ θα βραβεύσει τον Πρόεδρο του ΣΒΑΠ πρ. Δήμαρχο Χαλανδρίου κο. Γιώργο Κουράση για την Συμβολή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και για συνεργασία στον πολιτισμό. Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κος. Τάσος Μαυρίδης.
Ακολούθως ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Χρήστος Φωτίδης και ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Παπανικολάου Ευχήθηκαν Καλή και Δημιουργική χρονιά για το ΠΕ.Α.Π. , ευχαρίστησαν όλους που παρευρέθηκαν και όσους προσφέρουν Εθελοντική Εργασία.
Παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ. Σ. του Δήμου κα. Ποριώτου – Χρούσου Γεωργία , οι Αντιδήμαρχοι :κος. Νικολιδάκης Κωνσταντίνος – κος. Γκαραβέλας Νίκος, κος. Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ευχές έστειλαν οι Αντιδήμαρχοι κος. Παναγιώτης Πανταζής, κος Αντώνης Τσελέντας , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Καρύμπας Γιώργος . Εκ μέρους του ΚΟΙΠΑΠ η Αντιπρόεδρος κα. Μαριάννα Μαμαλάκη.
Οι Πρόεδροι Α’ και Β’ θμιας Εκπαίδευσης κος Μαρμαγκιόλης Ιωάννης Δημ. Σύμβουλος και κος. Τσόλας Γεώργιος.
Οι Επικεφαλείς των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κος. Θεοδωρακόπουλος Ιωάννης, ο κος. Κωνστάντος Δημήτρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕ.Α.Π. και οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι στις Επερχόμενες Εκλογές κος. Ιωάννου Παναγιώτης, κ. Κατσαρός Ηλίας, κ. Ψυχάλης Μάριος.
Ο Πρόεδρος του τ. Συμβουλίου Πεύκης κα. Δελατόλλα Έλλη. Οι Πρόεδροι Συλλόγων, Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κελέκης Ν.ο Πρόεδρος του ΑΟ Λυκόβρυσης Κος Κώστας Θεοφάνης, ο Πρόεδρος κ. Κασάπογλου του “Αστέρα Πεύκης”‘ , από τον “Αριστοτέλη ο Πρόεδρος κος. Γιαννουλόπουλος ο Λευτέρης, από την “Αθηνά Μαγκουφάνα” ο γεν. γραμματέας κ. Τζημιάς Γιώργος, από τον Α.Ο. Πεύκης ο Πρόεδρος κ. Μονεμβασιώτης Σταύρος και από το μπάσκετ κ. Μακρυνιώτης Θεόδωρος, από το σύλλογο “ΑΛΤΙΣ” ο κ.Περάκης, από τον Ναυταθλητικό όμιλο Πεύκης – Λυκόβρυσης ο κ. Γιώργος Χαραλάμπου, εκπροσωπώντας τους Συλλόγους Γονέων κο. Τζημέα Γιώργο, από τον Σύλλογο Γυναικών κα. Γουναροπούλου Σοφία από την “Κίνηση Πολιτών” η Πρόεδρος κα. Κυριακίδου Βάγια, από το “Κοινωνικό Φροντιστήριο” η κα. Γουρνέλου Έφη, από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου η κα. Βαρδάκου από το Σύλλογο φιλοζωικής κα. Αναστασιάδου Δέσποινα, , από τις “Πευκιώτικες ρίζες η ταμίας κα. Κουτσοβούλου Ειρήνη, η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης κα. Έλλη Μήτση, από τους φίλους της Θένιας η κα.Μουρατίδη Μαρία, από το Σύλλογο Μικρασιατών “ΪΩΝΙΑ” ο κ. Ιακωβίδης, από το Σύλλογο Κρητών η κα.Μαμαλάκη Μαριάννα.
Ευχαριστούμε τους Πατέρες Ευστράτιο εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Κύριλλο, Δημήτριο και Κωνσταντίνο που ευλόγησαν την φετινή πίτα του ΠΕΑΠ.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας από τους φούρνους “Βενέτη” τον κ. Ιωάννου Παναγιώτη και τον “Μύλο του Χωριού” την κα. Πετροπουλέα Κορτέσα.
Τυχεροί στάθηκαν η κα. Σουρίδη Γέτα και ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου αφού κέρδισαν από ένα φλουρί.
Ευχαριστούμε θερμά όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τα ΜΜΕ του Τοπικού Εντύπου και Ηλεκτρονικού Τύπου που στηρίζουν πάντα το ΠΕ.Α.Π.


Ο Πρόεδρος
του ΠΕ.Α.Π.

Χρήστος Φωτίδης