Παράσταση της Θεατρικής μας Ομάδας στο Ανοιχτό Θέατρο στη Λυκόβρυση

Η θεατρική ομάδα Λυκόβρυσης- Πεύκης πραγματοποίησε στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Ελευθερίας στην Λυκόβρυση το έργο «Και τη Χιονάτη την έφαγαν οι 7» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Κουφάκου, από τη Θεατρική Ομάδα ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Την παράσταση προλόγισαν ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κύριος Χρήστος Φωτίδης και ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης κύριος Αντώνης Τσελέντας. Ήταν μια καταπληκτική παράσταση που αγγίζει ιδιαίτερα τα παιδιά κα βέβαια θα επαναληφθεί μια που ήταν η πρώτη δοκιμαστική.

Ο σκηνοθέτης όλης της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. σημείωσε:

«Έχουν κάτι μαγικό οι πρώτες λέξεις μίας ιστορίας – δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε οδηγήσουν…»

Μία Πριγκίπισσα στα χέρια μιας μάγισσας μητριάς μισεί τον εαυτό της στο ποτάμι καθημερινά… Κι ένας έρωτας χαμένος την οδηγεί σε πλάσματα μαγικά, που κεντάνε συναισθήματα και τα φυσάνε στις καρδιές των ανθρώπων… Πολλές φορές η έντονη ελπίδα, ή μάλλον η μόνη ελπίδα, μπορεί να σε οδηγήσει να φτιάξεις τον δικό σου κόσμο, με τους δικούς σου κανόνες. Ο κόσμος που φτιάχνουμε για μας -όμως- αυτός μπορεί και να μας φάει. Η ιστορία της Χιονάτης και των εφτά νάνων από μια άλλη, πιο σκοτεινή ματιά.

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Κουφάκος

Παίζουν: Αθηνά Ανδρεοπούλου, Ειρήνη Βαλλάτου, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Αθηνά Κοσμά, Ελένη Κουβαράκη, Ειρήνη Λάμπρου, Ελένη Λέκκα, Τίνα Λογοθέτη, Βασίλης Μάραντος, Ντίνος Μπούρας, Αλέξανδρος Μπούρας, Εύη Παγκράτη, Κατερίνα Πίκουλα, Τζένη Παπαγιώργου, Βασιλική Παπαδοπούλου, Δάφνη Ποντικού, Κατερίνα Σαρίδη, Χρύσα Τσεπελέ, Μάριος Χατζόπουλος.