Με πολύ αγάπη για τον Άνθρωπο η Διοίκηση του ΠΕΑΠ και το διοικητικό του συμβούλιο, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και επιμελούνται δράσεις με στόχο την τόνωση της φιλοπεριβαλλοντικής συνείδησης, την προώθηση των ευγενών αθλητικών ιδεών και την προσφορά ποιοτικού περιεχομένου πολιτιστικών εκδηλώσεων, σεβόμενοι τις παραδόσεις και μεταλαμπαδεύοντας τον πολιτισμό και τις μνήμες μας στις νεότερες γεννιές.

Το Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης στην καθημερινότητα του πολίτη στον Δήμο μας. Βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Άνθρωπο και τις ανάγκες του, αξιοποιώντας τις αθλητικές και πολιτιστικές του δομές για να προσφέρει χαρά και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στην πόλη.

Είμαστε εδώ για να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες το αύριο μας! Προασπίζουμε και υποστηρίζουμε την υπέρτατη Αξία όλων: τον Άνθρωπο! Γιατί όπως αναφέρει και ο αγαπημένος ήρωας Καπετάν Μιχάλης του Νίκου Καζαντζάκη: «Αυτή είναι η αξία του ανθρώπου: Να ζητάει και να ξέρει πως ζητάει το αδύνατο και να ‘ναι σίγουρος πως θα το φτάσει».

Αυτές είναι και οι δικές μας αξίες: να μην επαναπαύομαστε ποτέ, να ζητάμε και να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο για τον συμπολίτη μας στη Λυκόβρυση Πεύκη.