Κολυμβητήριο Πεύκης ανοιχτό και τον Αύγουστο;

Αναμφισβήτητα, η φετινή χρονιά εξελίχθηκε με ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις αλλάζοντας δραστικά όλους τους προγραμματισμούς των τελευταίων μηνών. Σε αυτό το πλαίσιο, το πολιτιστικό μας πρόγραμμα ακυρώθηκε, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων είχε ανασταλεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και γενικότερα σταμάτησε κάθε δραστηριότητα. Αμέσως μόλις τα επίσημα όργανα της πολιτείας μας άναψαν το πράσινο φως, σπεύσαμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες επανεκκίνησης σεβόμενοι τους νέους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται πλέον λαμβάνοντας υπόψη την παράμετρο του covid-19. 

Ως αποτέλεσμα αυτών των ειδικών συνθηκών της φετινής χρονιάς, η πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Βασιλική Νικολαροπούλου προτείνει την συνέχιση λειτουργίας της μίας εκ των δύο κολυμβητικών δεξαμενών, που διαθέτει ο δήμος. Ειδικότερα προτείνει τη συνέχιση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου της Πεύκης και το μήνα Αύγουστο. Η επιλογή της πισίνας της Πεύκης, γίνεται καθώς διαθέτει περισσότερες διαδρομές και μεγαλύτερα αποδυτήρια, ώστε να εξυπηρετήσει τα εγγεγραμμένα μέλη του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και των δυο κολυμβητηρίων.

Παράλληλα όμως, για την υλοποίηση αυτης της πρότασης, απαιτείται: 

  • H προπληρωμή του μηνός Αυγούστου μέχρι και τις 24/7/20, τουλάχιστον από 100 εγγεγραμμένα μέλη. 
  • Επίσης, θα πρέπει οι ιατρικές βεβαιώσεις των αθλουμένων να είναι σε ισχύ για το μήνα Αύγουστο. 
  • Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του παραπάνω απαιτούμενου αριθμού, και άρα μη λειτουργίας κατά το μήνα Αύγουστο, τα χρήματα των συνδρομών θα συμψηφιστούν με τον επόμενο μήνα χρήσης της πισίνας. 
  • Στην περίπτωση που κάποιο μέλος προχωρήσει σε εγγραφή για τον Αύγουστο και δεν εμφανιστεί, τότε η πληρωμή δεν μεταφέρεται σε επόμενο μήνα χρήσης.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, το ωράριο λειτουργίας θα είναι: 

Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-13:00 και 17:00-21:00

Σάββατο 09:00-13:00

Όσοι επιθυμούν, να προχωρήσουν σε εγγραφή, για το μήνα Αύγουστο, μπορούν να επισκέπτονται τη γραμματεία του ΠΕ.Α.Π, κολυμβητήριο Πεύκης (τηλ.: 2106145455, -6, -7) και Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης (τηλ.: 2102846456)