Κλειστοί παραμένουν όλοι οι Αθλητικοί Χώροι του Δήμου μας (εκτός των γηπέδων τένις)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κλειστοί παραμένουν όλοι οι Αθλητικοί Χώροι του Δήμου μας. (εκτός των γηπέδων τένις)

Αγαπητοί χρήστες,

Μετά από την λήψη της σχετικής εγκυκλίου της Γ.Γ.Α. για θέματα COVID-19 II και τις αναλυτικές διευκρινήσεις που δόθηκαν στην  σημερινή (6-5-2020) τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και τον Γ.Γ.Α. κ. Γ. Μαυρωτά, ο μαζικός αθλητισμός δεν συμμετέχει στην πρώτη φάση του προγράμματος χαλάρωσης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η πρώτη φάση της χαλάρωσης, αφορά αθλητές ατομικών αθλημάτων υψηλού επιπέδου (λίστα των αθλητών αυτών είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α.) ή αγωνισμάτων χαμηλής επικινδυνότητας (αντισφαίριση, γκολφ, ιππασία, σκοποβολή, κλπ), και μόνο για αθλητές σωματείων. Φυσικά με την εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων για όλους.

Για μια σειρά από λόγους που αφορούν στην αυστηρή τήρηση των συστάσεων της επιστημονικής επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και των Υποεπιτροπών Υγείας του Υφυπουργείου Αθλητισμού, ο μαζικός αθλητισμός δεν θα μετέχει σε αυτή την πρώτη φάση χαλάρωσης.

Παρακαλούμε λοιπόν τους χρήστες των ανοικτών αθλητικών χώρων του Δήμου μας, να παραμείνουν, όπως μέχρι σήμερα έκαναν και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό, μακριά από αυτούς τους χώρους, μένοντας έτσι ασφαλείς.

Άλλωστε αν όλα πάνε καλά με αυτά τα πρώτα βήματα της χαλάρωσης, πολύ σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε, κάτω από τα νέα δεδομένα φυσικά, στις αγαπημένες μας αθλητικές δραστηριότητες, σε αθλητικούς χώρους μάλιστα, που ο Δήμος και το ΠΕ.Α.Π. καθημερινά αναβαθμίζουν.

Μέχρι τότε,

Τηρούμε την ατομική καθαριότητα, κρατάμε τις αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς.

Κική Νικολαροπούλου

Πρόεδρος