Το Θεατρικό Εργαστήριο και η Θεατρική Ομάδα Λυκόβρυσης-Πεύκης λειτουργούν, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νικόλα Μίχα, από τον Φεβρουάριο του 2015. Σήμερα, η Θεατρική Ομάδα αποτελείται από 70 άτομα και έχει στο ενεργητικό της μια σειρά αξιόλογων παραστάσεων, τόσο από το κλασικό όσο και από το μοντέρνο θέατρο.

Το Θεατρικό Εργαστήριο λειτουργεί κάθε έτος από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και περιλαμβάνει μια σειρά θεατρικών μαθημάτων (υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, κίνηση, χορός, φωνητική, μουσική, αρχαίο θέατρο, ιστορία θεάτρου, δραματουργική ανάλυση, ορθοφωνία κ.ά.) τα οποία είναι απαραίτητα για οποιονδήποτε θέλει να εξασκηθεί στην τέχνη της υποκριτικής και να συμμετέχει σε μία θεατρική παράσταση. Λειτουργεί σχεδόν καθημερινά και ο κάθε σπουδαστής μπορεί να επιλέξει όσα μαθήματα τον ενδιαφέρουν από το πρόγραμμα σπουδών, επιλέγοντας του καθηγητές και διαμορφώνοντας ο ίδιος το πρόγραμμά του.

Στο Θεατρικό Εργαστήριο έχουν διδάξει οι: Νικόλας Μίχας, Μαρία Χριστοδούλου, Νίκος Παντελίδης, Σταύρος Ψυλλάκης, Ντέπη Σακελλαρίου, Ηρακλής Τσουκλείδης κ.ά. Στο τέλος κάθε χρονιάς, γίνεται παρουσίαση των μαθημάτων του Θεατρικού Εργαστηρίου από τον κάθε καθηγητή, όπου οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Επίσης, η Θεατρική Ομάδα παρουσιάζει κάθε χρόνο και μία νέα παραγωγή.

Η πρώτη συνάντηση της θεατρικής ομάδας ενηλίκων για το 2017-2018 θα γίνει το Σεπτέμβριο όπου θα καθοριστεί το πρόγραμμα για τη νέα χρονιά

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΔΗΜΟΤΕΣ – ΚΑΤΟΙΚΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ : € 10,00

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ : € 10,00

ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΗ : € 12,00

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ : € 12,00