Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου στις 11:00

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ

Μια φορά κι έναν καιρό στο λαμπρό κάστρο μιας μακρινής χώρας ζούσε ένας πρίγκιπας. Εάν και είχε τι επιθυμούσε η καρδιά του, ο πρίγκιπας ήταν κακομαθημένος εγωιστής και σκληρόκαρδος.

Μία χειμωνιάτικη νύχτα θα εμφανιστεί στο κάστρο μία μάγισσα που ζητά καταφύγιο και σε αντάλλαγμα θα του δωρίσει ένα τριαντάφυλλο, όμως εκείνος θα αρνηθεί.. Η γριά μάγισσα, για να τιμωρήσει την αλαζονεία του πρίγκιπα, του κάνει μάγια και τον μετατρέπει σε ένα άσχημο τέρας. Θα του δώσει όμως έναν καθρέφτη να βλέπει τι γίνεται έξω από το κάστρο του, αλλά και το τριαντάφυλλο, που εκείνος αρνήθηκε να το πάρει. Τα μάγια θα σπάσουν, αν το τέρας καταφέρει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Τα πέταλα από το τριαντάφυλλο θα πέφτουνε, με το τελευταίο να πέφτει στα 21 πρώτα του γενέθλια. Αν, λοιπόν, δεν το καταφέρει αυτό, τότε τα μάγια θα κρατήσουν για πάντα….
Ένας πραγματικός ύμνος στην αληθινή αγάπη παρουσιάζεται μέσα από μια υπερπαραγωγή με μοναδικά αυθεντικά κοστούμια που μας ταξιδεύουν στην εποχή της Πεντάμορφης και του Τέρατος. Ντυμένο με πρωτότυπη μαγική μουσική, επιβλητικά σκηνικά και πολλές εκπλήξεις.
Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι και πολλά μαγικά μέσα από μια ιστορία γεμάτη νοήματα για όλη την οικογένεια!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Πρωτότυπη Μουσική : Νίκη Γρανά
Κατασκευή Σκηνικών : Felizol.gr
Επιμέλεια Μαγικών : Κωνσταντίνος Παντελιάς (Costa Funtastico)
Οπτική επικοινωνία: PlaywalkCommunications

Παίζουν:
Γιωργος Μαύρος,Ναντια Αντωνιου, Γιαννα Σισκοπουλου, Νίκος Κάινος, Σωκρατης Ρομανιδης

Ώρα έναρξης της παράστασης 11:00 το πρωί
Είσοδος ελεύθερη