Εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης 12 και 13 Μαΐου

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις παρουσιάζει το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου).

Το Σάββατο 12 Μαΐου και ώρα 20:00 το ΠΕ.Α.Π. παρουσιάζει το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετέχουν ο λαϊκός τραγουδιστής Λάκης Χαλκιάς, ο ψάλτης Δημοσθένης Σταυριανός και σε φιλική συμμετοχή ο Χρήστος Φωτίδης ως αναγνώστης. Επίσης, συμμετέχει η Χορωδία του Εθνικού Θεάτρου Περιστερίου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Μεταμόρφωσης, η Γυναικεία Χορωδία Καλλιτεχνήματα, η Όπερα Νέων Junior and Teens Choir Performers και η Ορχήστρα Musica Raeda.

Την Κυριακή 13 Μαΐου και πάλι στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το ΠΕ.Α.Π. παρουσιάζει την Καλοκαιρινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου. Από τις 18:30 ως τις 20:00 θα εμφανιστούν οι junior μαθητές και από τις 20:00 ως τις 21:30 τα Μουσικά Σύνολα και οι μεγάλοι μαθητές. Συμμετέχει η χορωδία του Ωδείου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η Κατερίνα Βαφειάδου και η είσοδος  είναι ελεύθερη.