Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Κυριακή, 8 Μαρτίου στις 20:00

«Γυναίκα»
Μουσική και θέατρο

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ

Την Κυριακή, 8 Μαρτίου, τιμούμε τις γυναίκες, διεκδικώντας την πραγματική ισότητα σε Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο. Γιορτάζουμε τα βήματα και τις κατακτήσεις μας, εξάρουμε την προσφορά της και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα μπροστά σε κάθε αγώνα που θα προωθεί την ουσιαστική ισότητα!

Καλούμε τις γυναίκες του Δήμου μας να συμμετάσχουν, γεμίζοντας το Θέατρο, με αισιοδοξία, πίστη και αποφασιστικότητα. Η εποχή μας άλλωστε αποδεικνύει τον αυξημένο ρόλο της από την Προεδρία της Δημοκρατίας μέχρι την έμπρακτη συμπαράσταση των υπερασπιστών των συνόρων μας…

Γιορτάζουμε με μία συνάντηση της μουσικής με το θέατρο, όπου ο λόγος συμπνέει με τους ήχους της μουσικής.

Η μουσική συναντάει κορυφαίες στιγμές γυναικών. Τις τραγουδάει, γίνεται αγωγός τους, τις διασκεδάζει, τις συντροφεύει, τους δίνει χώρο να ακουστούν με τη δική τους μελωδία. Γιατί γνωρίζει πως οι δοκιμασίες της ανθρώπινης ψυχής είναι ο μόνος τρόπος επιβεβαίωσης και αυταπόδειξής της. 

Μία ηθοποιός και μία λυρική τραγουδίστρια συναντιούνται επί σκηνής και υμνούν κορυφαίους γυναικείους ρόλους για να ταξιδέψουν το κοινό μέσα σ’ ένα ταξίδι μουσικής και λογοτεχνίας, επιτυγχάνοντας πλήρως το συγκερασμό των δύο αυτών μορφών της τέχνης, όπου οι θεατές θα γίνουν  κοινωνοί μιας μοναδικής εμπειρίας.
Θα ακουστούν έργα των Πλάτωνα, Chekhov, Ευριπίδη, Puccini, Verdi, Mozart, κ.ά. 

Τα θεατρικά αποσπάσματα ερμηνεύει η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή
Άριες λυρικού τραγουδιού (Σοπράνο) Βάσια Ζαχαροπούλου
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Συνοδεύει ορχήστρα δωματίου
Διευθύνει ο Θεόδωρος Γ. Λεμπέσης

Μετά την παράσταση, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν των γυναικών!

Ώρα έναρξης της παράστασης 8:00 το βράδυ
Είσοδος ελεύθερη