Ασφαλή κολυμβητήρια

Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 τα κολυμβήτρια του Δήμου μας παραδόθηκαν προς χρήση στους Δημότες μας, με όρους και προϋποθέσεις που απορρέουν από τις αποφάσεις της Γ. Γ. Α. και τα υγειονομικα πρωτόκολλα.

Όλο το χρονικό διάστημα που ήταν κλειστά, το ΠΕ.Α.Π. εκτός από τις απολυμάνσεις των αποδυτηρίων, των ντους, των τουαλετών, όλων των κοινόχρηστων χώρων αλλά και των γραφείων του ΠΕ.Α.Π., έκανε πλήρη συντήρηση και καθαρισμό των δεξαμενών και του περιβάλλοντος χώρου των δεξαμενών.

Έτσι, άδειασε, καθάρισε και απολύμανε τις δύο δεξαμενές και τις γέμισε με φρέσκο νερό, ενώ στεγανοποίησε διαρροές της δεξαμενής στην Πεύκη. Επίσης η θερμοκρασίας του νερού είναι η καλύτερη για την εποχή, και η χλωρίωση στα προτεινόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα επίπεδα.

Τέλος, για πρώτη φορά από την λειτουργία της πισίνας της Πεύκης, αντικαταστήσαμε την άμμο των φίλτρων, με καινούργια γυάλινη άμμο, νέας τεχνολογίας και αορίστου διάρκειας, έτσι ώστε η ποιότητα του νερού της δεξαμενής να παραμείνει στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, καθόλη την διάρκεια της λειτουργίας της.

Για μας στο ΠΕ.Α.Π., η ασφάλεια και η υγεία των δημοτών που κάνουν χρήση των κολυμβητηρίων είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό. Εργαζόμαστε, και θα εργαζόμαστε καθημερινά για την βελτίωση των εγκαταστάσεων και την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών. Άλλωστε, αυτός είναι και ο σκοπός της ενασχόλησής μας με τα κοινά.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω, όσους κάνουν χρήση των κολυμβητηρίων να ακολουθούν με σεβασμό τις οδηγίες των γυμναστών και του ΠΕ.Α.Π. Να μη προσέρχεται κανείς αν πρωτα δεν εχει κανει εγγραφή στην πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα peap.gr, ή δεν έχει επικοινωνήσει με τις γραμματείες του ΠΕΑΠ, στα τηλ.:
210 6145455 ,6 ,7 για το κολυμβητήριο της Πεύκης
210 2846456 για το κολυμβητήριο της Λυκόβρυσης.

Για το ΔΣ του ΠΕ.Α.Π.
Η πρόεδρος
Κική Νικολαροπούλου