Ανακοίνωση ΠΕ.Α.Π για την πανδημία

Όπως όλοι γνωρίζετε η επιδημία του covid-19 είναι σε έξαρση και όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι των οικείων μας και των συμπολιτών μας να επιδείξουμε την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα.

Η δημοτική αρχή και η διοίκηση του ΠΕ.Α.Π., από την αρχή της πανδημίας έθεσαν την υγεία των δημοτών μας σε απόλυτη προτεραιότητα. Η καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων,  η τήρηση και η λήψη αυστηρότερων μέτρων ακόμα και από αυτά που η πολιτεία ανακοινώνει κατά καιρούς, οδήγησε τον Δήμο μας να είναι από τους καλύτερους από άποψη κρουσμάτων της χώρας. Στην προσπάθεια αυτή βρήκαμε την συμπαράσταση της συντριπτική πλειοψηφίας των δημοτών μας, αλλά και των περισσότερων δημοτικών παρατάξεων και συλλόγων και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

Σήμερα, που το δεύτερο κύμα σαρώνει τη χώρα και οδηγεί το Ε.Σ.Υ. στα όριά του, κάποιοι επιμένουν να επιλέγουν ως προτεραιότητά τους τον λαϊκισμό και τα μικροσυμφέροντά τους. Τους προτείνουμε να στρατευτούν στην μάχη που σήμερα όλοι μας δίνουμε. Η επιλογή δική τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως για μας δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά μόνο εκείνη της ευθύνης και της συνέπειας. Όλοι μας πρέπει να επιδείξουμε πειθαρχία, υπομονή και αλληλεγγύη,  ώστε να βγούμε και από αυτή την κρίση υγιείς και έτοιμοι να επανέλθουμε δυναμικά την επόμενη μέρα, που όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά πλέον.

Εκ του ΠΕΑΠ